vakantiesluiting

 Openigstijden: Donderdag    19.00  uur    21.00 uur, zaterdag  11.00 uur    14.00 uur

Gesloten wegens vakantie van 15 juli t/m 10 augustus

We hebben veel leuke babykleding binnen gekregen. Voor de liefhebber alle merken, soorten en maten bierglazen of een ander glas, wij maken deze glazen op met iets kleurigs en vers, leuk voor ’n kadootje.

Vakantietijd: prachtige leesboeken, kinderboeken, speelgoed, puzzels, spellen, CD ’s ed.

We hebben mooie kinderfietsjes en ‘n vouwfiets binnen gekregen van Opa Bos deze heeft de heer v.d. Bos allemaal A.P.K. in orde gebracht. TV’s allemaal getest en spot goedkoop. Diverse soorten apparatuur en telefoons voor slechthorenden.

Dr. Van Noortstraat 137 a, Voor meer informatie www.kringloopdestal.nl Telefonisch bereikbaar 06-23525700

Er is vraag naar Fisher Price speelgoed uit de jaren 1980 en ‘90 wanneer u op zolder nog speelgoed ongebruikt heeft staan is dit hartelijk welkom, wij doen er andere mensen en de kerk weer ’n plezier mee.