Zumbathon

Zaterdag 16 juli van 16.30 tot 18.30 wordt er een zumbathon georganiseerd bij de Stompwijkse kermis. Dit is een zumbales van pakweg 2 uur, waar je conditie en uithoudingsvermogen wordt getest , maar is ook heel gezellig en leuk om te doen. Omdat voornamelijk vrouwen meedoen aan zumba gaat de opbrengst volledig naar  Pink ribbon en biedt je op deze manier steun aan de strijd tegen borstkanker. Natuurlijk zijn ook de mannen uitgenodigd om in een tent vol vrouwen mee te dansen.

Jong of oud, iedereen kan hier aan mee doen. Het maakt niet uit of je ervaring hebt,  je bent lekker in beweging, maakt lol en je helpt een goed doel! Ik hoop dat alle leden van Stompwijk ’92 en Dorpshuis mij en dus het goede doel steunen. Dus neem je kinderen, moeder, vrienden en collega’s mee en laat ze op een andere manier eens kennis maken met de Stompwijkse kermis.

De entree kost € 6,50. Zorg zelf voor voldoende water en eventueel wat snacks.

Aanmelden is niet nodig, wel je aanwezigheid. Alleen kijken kan ook maar dan wordt er wel een vrijwillige bijdrage verwacht voor het goede doel.

Dress code: Pink!

Laura Oliehoek