Afsluiting badminton groot feest

Afsluiting badminton groot feest

De 50 plussers, die op de woensdagochtend badmintonnen in sporthal “De Meerhorst” hebben afgelopen zondagmiddag een sportief seizoen afgesloten bij Joop en Sjaan van Rijn op hun ideale plek aan de Meeslouwerweg.  Het weer werkt mee, de zon schijnt.

Zij kunnen als geen ander goed organiseren en zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Bij ontvangst is er koffie/thee en een keus uit diverse zelfgebakken taarten.  Na de koffie gaan we verder met een ronde boerengolf. We proberen in zo min mogelijk slagen een bal vanaf start in een putje te slaan. Grote hilariteit als de bal in de sloot belandt en dat gebeurt nogal eens. Het is een gezellige bezigheid, maar ook de fanatiekelingen komen aan hun trekken. Na afloop zijn er prijsjes voor de 3 winnaars.

Dan de barbecue, er zijn genoeg vrijwilligers om te bakken, we gaan door totdat alles op is. Het is heel gezellig geweest en vooral ook erg lekker. Bedankt Joop en Sjaan.

Had je er ook graag bij willen zijn? Dat kan: kom gewoon lekker badmintonnen op de woensdagochtend: er kunnen nog leden bij. Zit je nog te denken is dit wel iets voor mij: kom gewoon proberen. Na de zomer gaan we weer verder.

De badmintonclub