Mededelingen vanuit de Laurentius kerk stompwijk

RABOSPONSORFIETSDAG 2011

Ook dit jaar fietsen wij weer mee voor onze kerk. Op zondag 25 september kunt U mee fietsen. Noteer deze dag alvast in uw agenda!!! De Restauratie nadert het eindpunt, maar de kosten zijn nog niet allemaal gedaan ! Dus fietst mee voor gezelligheid en..het brengt wat op!!

NATIONALE OPENMONUMENTENDAG 2011

H. Laurentiuskerk Stompwijk. Nu, na de omvangrijke Restauratie van de Stompwijkse kerk, is er de mogelijkheid de gerestaureerde kerk te bekijken . Er wordt uitleg gegeven over diverse onderdelen.

U bent van harte welkom op zaterdag 10 september De koffie staat klaar van 11.00 uur tot 17.00 uur!!

Pastoor v.d.Plas

Pastoor is tijdens een Londens tripje gevallen. Hierbij is zijn been gebroken. Nu is hij opgenomen in Rijnland ziekenhuis Leiderdorp. Het zou mooi zijn hem beterschap te wensen. Stuur een kaartje naar Simon Smitweg 1, 2353 GA Leiderdorp, afd.230 kamer 60!