Opening Soos activiteiten KBO

K.B.O. Opening Soos activiteiten

Na een natte vakantie periode van 5 weken gaat de KBO soos haar deuren weer openen, voor velen een welkom bericht gezien de reacties in Stompwijk.

Dinsdag 23 augustus om 14.00 uur is iedereen weer welkom in het Dorpshuis. Ook nieuwe belangstellenden die allang twijfelen raden wij aan deze stap te zetten. U zult zien een keer aanwezig is altijd aanwezig, meedoen met verschillende bezigheden, even lekker bijpraten onder een spelletje.

Het is allemaal mogelijk, voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Arrangement  50+ beurs  13 september

U kunt zich nog steeds opgeven voor het dit arrangement, in Utrecht v.v. beurs bezoek, vervoer en theatershow van Lee Towers, Anita Meijer en vele anderen.

Kosten € 37,50, opgave zie telefoonnummer onder aan deze pagina. !

Groene Hart Cruises, Boottocht met KBO Zoeterwoude. 15 september

In tegenstelling tot wat in de activiteitenkalender staat vermeld (1 september) gaat KBO Stompwijk donderdag 15 september varen met KBO Zoeterwoude. Er zijn door KBO –Z-W weer 40 plaatsen beschikbaar gesteld. Het bestuur van KBO Stompwijk is ze daar weer dankbaar voor. Dit jaar maken wij een ander reisje, we varen dit jaar naar Haarlem. Vanaf  08.30 uur schepen we in aan de Zijldijk in Leiderdorp waarna we om 09.00 uur vertrekken richting Haarlem. Nadat we ‘s morgens koffie/thee met gebak hebben genuttigd, wordt er vanaf 12 uur een heerlijke lunch  geserveerd. Om ca. 13.00 uur krijgt u de gelegenheid een uurtje de stad te verkennen.

Als we weer terug zijn op de boot wordt de traditionele verloting gehouden met leuke prijzen, altijd een spectaculair gebeuren met veel lol.

De kosten voor deze leuke dag bedragen € 40,- per persoon, (graag contant betalen aan de contactpersoon) Hierbij  zijn inbegrepen 2x koffie/thee, een drankje, een voedzame lunch met koffie/thee of melk en ‘s middags twee drankjes. Hiervoor worden consumptiebonnen verstrekt, andere consumpties zijn voor eigen rekening.

Opgave vanaf woensdagmorgen 17 augustus 12.00 uur in volgorde van binnenkomst, telefoon Antoon v. Santen, 071-5804342.

Voor KBO- leden Zoeterwoude opgeven Bij KBO – ZW Milia v.d. Kolk 071-5802418.

Let op! Alle personen die vooraf al opgave hebben gedaan, dienen deze opnieuw te bevestigen via bovenstaand telefoonnummer.

Voor afmeldingen na opgave kunnen kosten in rekening gebracht worden, dit ter beoordeling van het bestuur. Bij overboeking wordt u op de reservelijst geplaatst.

Met vriendelijke groet, het bestuur van KBO Stompwijk