WoejPret weer een groot succes!!!

Nieuwe afbeeldingDe laatste week van de schoolvakantie was er weer WoejPret voor de basisschool kinderen in en om het Dorpshuis.

Op maandag kon er volop geknutseld en gezellig bij gekletst worden. Dinsdag begon het echte werk; de huttenbouw, zoals velen waarschijnlijk wel gezien hebben, op het voorterrein van het Dorpshuis. In korte tijd werden er met pallets en hout hutten in elkaar gezet. Er werd druk getimmerd en gezaagd. Daarna werd de boel nog opgeleukt met schilderwerk en gordijnen. De resultaten mochten er zijn met o.a. een Maffia post en zelfs een pannenkoekenhuis met echte pannen-koeken! De hutten kregen vlaggen en naamborden en er werden yells bedacht. Ook werden er pizza’s gebakken en in de hutten opgegeten. Binnen werden er prachtige dingen gemaakt o.a. met klei, strijkkralen, sponzen veranderden in Sponge Bob’s, er werd geëmailleerd etc.!

Nieuwe afbeelding (1)Woensdagmiddag was er heuse dans workshop met aansluitend een uitvoering waarbij zelfs de moeders op de dansvloer kwamen. Donderdag zouden de hutten door de kinderen zelf worden afgebroken. Bij nader inzien bleek dit toch te gevaarlijk gezien het grote aantal spijkers maar kon er binnen nog wel gewerkt worden. ’s Middags bij de bingo waren er mooie prijzen te winnen. Op vrijdag was er het uitje naar Sience Center Nemo in Amsterdam waaraan 46 kinderen deelnamen. Leuk en leerzaam voor alle leeftijden. Al met al was het een super week waarvan ruim 100 kinderen hebben kunnen genieten. Sommigen kwamen een dagdeel maar velen waren er dagelijks. Woensdag telden we een record van 71 kinderen.

Heel veel dank aan alle vrijwilligers en allen die klaar stonden om te helpen!