35 jaar vissen buurtschap de drie molens

viswedstrijd35 Jaar vissen buurtschap “De drie Molens” 

Afgelopen vrijdag was het weer zover: de jaarlijkse viswedstrijd. Dit jaar waren de families van Mullem en van Dijk aan de beurt om dit festijn te organiseren. Dit jaar was het de 35ste editie. Om 19.00 uur kon het startsein gegeven worden. En wat was het een mooie zomerse avond! Er deden 13 kinderen mee en 23 vissers van 16 jaar en ouder. Bij de volwassenen was het wederom Jan Vergeer die met 263 cm de grootste lengte vis gevangen had. Tweede werd Sjaan Dogterom met 195 cm en derde Jos van de Broek met 193 cm vis. Van de kinderen tot 10 jaar was het Niels Kolman die maar liefst 527 cm vis ving! Tweede werd Bart van Beek met 145 cm vis en derde Cherissa Dogterom met 104 cm. In de categorie 11 t/m 16 jaar won Kelly Doelman met een respectabele lengte van 223 cm. Tweede was Tim van Dijk met 164 cm en derde Bob van den Bosch met 98 cm. Dit jaar kon iedereen die meedeed ook raden hoe lang de grootste vis zou zijn. Bas van Mullem had het exact goed: 26 cm. Deze grote vis werd gevangen door Bob van de Bosch die hiervoor een mooie prijs kreeg, zijn tweede die avond. Lenno van der Slik en Amy Koevoet hadden het bijna goed zodat ook zij een prijs in ontvangst konden nemen. Na afloop werd er gezellig bijgepraat en geborreld en ging iedereen weer voldaan naar huis na een gezellige avond. Rest mij nog een speciaal bedankje aan de kinderen van beide families. Zij hebben veel werk verricht en waren in hun enthousiasme bijna niet te stuiten. Met name Iris van Mullem heeft veel voorbereidend werk voor haar rekening genomen en ervoor gezorgd dat alles er supergoed uitzag. Iris, bedankt namens de viscommissie. Ik heb deze avond veel foto´s gemaakt. Iedereen die de foto´s wil hebben kan een email sturen naar a.groenewegen@inter.nl.net . Ik mail u dan de link naar de website waar ik de foto´s op ga plaatsen. Degenen die hun emailadres al doorgegeven hebben hoeven dit niet te doen.

Anja Groenewegen