Tim Oliehoek deelnemer aan Fort Boyard

Historische strijd om sleutels en gouden muntstukken barst opnieuw los.

 Het avontuurlijke AVRO-programma ‘Fort Boyard’ is vanaf 5 september terug op de Nederlandse televisie en hoe? Tim Oliehoek is namelijk gevraagd om aan deze strijd deel te nemen. Hij is deelnemer in één van de zes deelnemende teams; Team Film.

Voor de opnames van de 10-delige serie is Tim eind juli afgereisd naar het bekende fort aan de Franse westkust. Sportiviteit, intelligentie, tactisch inzicht en doorzettingsvermogen werden op de proef gesteld en persoonlijke grenzen werden verlegd. Na vijf dagen kwam Tim met een bijzondere ervaring en onder de blauwe plekken terug. Over de uitslag mag hij uiteraard niets zeggen, maar wel dat het een heel leuk en gezellig was met al die BN’ers. Afgelopen week heb ik de eerste uitzending gezien en vond het erg spannend.

Gisteren maandag 12 september moest Tim met zijn team het opnemen tegen het team van de Rappers, 20.25 uur op  Ned.3. De herhaling is op woensdag om 17.15 uur op Ned. 3 en op zaterdag om 13.10 uur op Ned. 1

Team Film: Jack Wouterse – Hugo Metsers jr. – Tim Oliehoek – Chris Tates

Team Musical: Kim-Lian van der Meij – Ron Link – Brigitte Heitzer – Tommie Christiaan

Team Wie is de Mol?: Edo Brunner – Inge Ipenburg – Hind Laroussi – Roeland Fernhout

Team Mode: Rosalie van Breemen – Kim Kötter – Judith Osborn – Sylvia Geersen

Team GTST: Ruud Feltkamp – Ferry Doedens – Ferri Somogyi – Mark van Eeuwen

Team Rappers: Lange Frans – Kleine Viezerik – Negativ – Darryl

Wie zal de meeste kijkcijfers gaan halen? Sander/Aad in Wie is de Chef of Tim met Fort Boyard?

Op de terugweg van Fort Boyard naar Schiphol heeft Tim een leuk filmpje opgenomen. Deze is te bekijken middels de volgende link:

www.youtube.com/watch?v=MTLm9S4YWks

Binnen 4 dagen hadden ze maar liefst 7000 kijkers. Niet gek voor een grapje!

Marga Stijnman