Fietsen, smikkelen en een ritje in de paardenwagen

Fietsen, smikkelen en een ritje in de paardenwagen

Op zondag 25  september organiseert Rabobank Rijnstreek de jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht. Fietsliefhebbers kunnen deze dag genieten van mooie routes door het Groene Hart én ook nog eens geld verdienen voor één van de ruim 110 verenigingen en stichtingen die zich dit jaar hebben aangemeld. Het maakt niet uit of men lid is van een vereniging; iedereen kan meefietsen, van jong tot oud.

Startpunten in Stompwijk en Zoeterwoude

Fietsers kunnen zich op zondag 25 september vanaf 09.00 uur aanmelden bij een van de volgende startpunten:

– Multi-centrum De Eendenkooi, Kooikersplein 1 in Zoeterwoude Rijndijk

– Sporthal De Klaverhal, Hondsdrafweg 1in Zoeterwoude Dorp

-Sporthal De Meerhorst, Klaverblad 13 in Stompwijk

20, 40 of 60 kilometer

De deelnemers aan de sponsorfietstocht kunnen kiezen voor de afstanden 20, 40 of 60 kilometer. De start voor alle afstanden is tussen 09.00 uur en 14.00 uur. Alle stempelposten sluiten om 16.30 uur. Na dit tijdstip kunt u uw stempelkaart niet meer inleveren. Bij het startpunt kunt u aangeven voor welke vereniging u gaat. Voor de routes van 20, 40 of 60 kilometer keert  Rabobank Rijnstreek respectievelijk € 4, € 8, en € 14,- per fietser uit aan de vereniging.

Deelnemers Stompwijk

Fietst u dit jaar voor de Katholieke Bond van Ouderen, Stichting Amigos, de Stompwijkse Laurentius Kerk of EHBO Stompwijk. Zo maar even vier van de 110 verenigingen en stichtingen die staan ingeschreven, en een financiële bijdrage goed kunnen gebruiken.

Een ritje met de paardengezelschapswagen

Als dank voor de bijdrage van het Rabobank Rijnstreek Fonds is Stichting Paardenkracht ook aanwezig bij de Rabobank Sponsorfietstocht. Stichting Paardenkracht heeft tot doel het vervoeren van mensen die slecht ter been zijn, meervoudig gehandicapt of op andere wijze ondersteuning of begeleiding nodig hebben. De aanschaf van de gezelschapswagen is mogelijk geworden met bijdragen uit diverse fondsen, waaronder het Rabobank Rijnstreek Fonds.

Op zondag 25 september 2011 kunnen deelnemers een gratis ritje met de gezelschapswagen vanaf het startpunt De Meerhorst in Stompwijk. De rit duurt ongeveer 30 minuten en voert u door het mooie Stompwijk.