Rabobank Sponsorfietstocht, zondag 25 september 2011

[Uit: Nieuwsbrief Dichterbij van de Rabobank – 21 september 2011, nummer 2]

Een record aantal verenigingen en stichtingen staan ingeschreven voor de Rabobank Sponsorfietstocht en zij kunnen een financiële bijdrage goed gebruiken. Door mee te fietsen op zondag 25 september fietst u een sponsorbedrag bijelkaar voor één van deze verenigingen of stichtingen. U kunt vanaf 09.00 uur starten op diverse startlocaties voor een geweldige fietsroute van 20, 40 of 60 kilometer. De uiterlijke starttijd voor alle routes is 14.00 uur. Alle stempelposten sluiten om 16.30 uur. Na 16.30 uur kunt u uw stempelkaart niet meer inleveren. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving en een stempelkaart. Op de stempelkaart noteert u het inschrijfnummer van de vereniging of stichting van uw keuze. Deelname aan de fietstocht is gratis. Hieronder ziet u de diverse startlocaties.

Alphen aan den Rijn
Rabobank Rijnstreek, Flemingweg 8 in Alphen aan den Rijn
Rabobank Rijnstreek, Herenhof 16 in Alphen aan den Rijn
AAV ’36 (Alphense Atletiekvereniging ), Sportlaan 6 in Alphen aan den Rijn

Hazerswoude Dorp en Rijndijk
Rabobank Rijnstreek, Fr. Van Eedenplein 4B in Hazerswoude Rijndijk
Dorpshuis De Juffrouw, Dorpsstraat 250 in Hazerswoude Dorp

Zoeterwoude Dorp en Rijndijk
Multi-centrum De Eendenkooi, Kooikersplein 1 in Zoeterwoude Rijndijk
Sportpark De Klaverhal, Hondsdrafweg 1 in Zoeterwoude Dorp

Stompwijk
Sportpark De Meerhorst, Klaverblad 13 in Stompwijk

Sponsorbijdrage
Door mee te fietsen tijdens de Sponsorfietstocht verdient de vereniging of stichting waarvoor u fietst een sponsorbijdrage. Hoe meer fietsers voor uw vereniging fietsen, des te groter de sponsorbijdrage wordt! Vraag dus familie, vrienden en ook uw kennissen om mee te fietsen.

Aanvullende mededeling van de KBO afd. Stompwijk:
Beste KBO leden, het deelnemersnummer van KBO – Stompwijk is nummer 33.

Van harte aanbevolen.

Het bestuur van KBO – Stompwijk wenst u mooi weer en veel fiets plezier.