Al 10 jaar luxe logies in het Groene Hart

AkkerlustAl 10 jaar luxe logies in het Groene Hart

In november van dit jaar is het precies tien jaar geleden dat zes boerenfamilies uit het Groene Hart de handen ineen sloegen. Zij wilden logies gaan verhuren om zo hun boerenbedrijf een tweede functie te geven. Tien jaar later is dit initiatief uitgegroeid tot een stichting met 26 locaties door het hele Groene Hart. Op deze locaties is het mogelijk om te logeren in een van de ruim 80 appartementen of men kan kiezen voor een van de 25 luxe kamers. Op een aantal van de aangesloten bedrijven is het ook mogelijk om met een groep te verblijven.

De appartementen en kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals bedden van 2.10 m. In 2010 genoten dan ook circa 15.000 gasten van een verblijf in een van de luxe accommodaties. Een groot gedeelte van de gasten, ongeveer 40%, komt uit Nederland. Maar ook uit de rest van de wereld weet men Groene Hart Logies te vinden. Zo komen er veel gasten uit o.a. Israël, Duitsland en Engeland. 

Al deze logies bevinden zich op authentieke boerderijen, wel of niet in bedrijf. En dat allemaal midden in het Groene Hart.  Een nationaal landschap waar men kan genieten van de typisch Hollandse natuur. Wat te denken van een prachtige zonsopgang, met koeien en schapen in de wei en mooie vergezichten.

Voor meer informatie over Groene Hart Logies neem dan contact op met onze voorzitter:  John van der Salm, tel.: 06 – 12954999

e-mail: information@mariahoeve-logies.nl, www.groenehartlogies.nl

Leden Stichting Groene Hart Logies is o.a.

Boerderij Akkerlust Stompwijk

Alle bedrijven staan vermeld op onze website, www.groenehartlogies.nl