Stichting Amigos

Opbrengst Rabobank Sponsorfietstocht voor Stichting Amigos € 494,00!!

Dit geweldige bedrag is zondag 25 september bij elkaar gefietst voor Stichting Amigos. Velen zijn op de fiets gestapt om 20, 40 of 60 km te fietsen voor het goede doel. Onze oprichtster Linda de Jong was ’s nachts thuisgekomen voor een vakantie/werkbezoek. Zij stond negen uur later in Amigos/fietskleding bij de start. Ze had twee jaar niet gefietst, maar dat verleer je natuurlijk niet! Ook onze nieuwe voorzitter heeft met zijn gezin en vrienden de 20 kilometer bedwongen. Super!

Wij bedanken alle fietsers die voor Stichting Amigos op de pedalen zijn gestapt. Vele dorpsgenoten, diverse leden van de toerclub, familie, vrienden en natuurlijk niet vergeten het AMIGOS team zelf. Wij rekenen volgend jaar weer op jullie! En eerlijk is eerlijk: het mooie fietsweer van deze dag was hier natuurlijk debet aan.

Wij bedanken de Rabobank Rijnstreek en in het bijzonder alle vrijwilligers van de bank, die mede deze dag tot een succes hebben gebracht. Vooral de traktaties onderweg zoals koffie, thee, poffertjes, pepermuntjes en druivensuiker lieten wij ons goed smaken. Om de sfeer te verhogen waren hier en daar optredens van diverse koren. Totaal hebben er 2687 deelnemers meegefietst en de bank gaat ruim € 20.000,– uitkeren. Van de 111 deelnemende organisaties, verenigingen en stichtingen hadden 6 deelnemers méér dan € 500,– bij elkaar gefietst met een uitschieter van Hospice Issoria met € 1.001,– Het maximum uit te keren bedrag zou € 500,– zijn, maar de Rabobank heeft voor deze keer een uitzondering gemaakt, zodat alle bij elkaar gefietste euro’s uitgekeerd gaan worden. Geweldig hè!

Komende Stichting Amigos activiteiten:

-Dinsdagavond 11 oktober verzorgen wij een avond bij VrouwActief

-Zaterdagavond 22 oktober onze jaarlijkse Stichting Amigos klaverjasavond

Chau, Lia de Jong-Zwetsloot, Stichting Amigos