Genieten/genoten

DSC_1813Genieten/Genoten !!!!

Het was dit weekend weer genieten in Stompwijk, zondagochtend stonden er 29 oldtimers aan het vertrek voor de rit door het Groene Hart.

Er was een goede opkomst ondanks de slechte weersvoorspellingen, de oudste deelnemer was  Jan Boogmans  (77+) met zijn motorfiets, een Griffon uit 1931. De rit voerde ons door de mooiste plekjes van het Groene Hart. De lunch hebben wij gebruikt in het schilderachtige plaatsje Vlist.

De diversiteit van auto’s was groot uit de  60-70-80er jaren. Na een totaal- afstand van 130 km is iedereen zonder pech en schade weer in het Blesse Paard gearriveerd alwaar we nog een paar uur gezellig hebben nageborreld. Al met al is het een gezellige dag geweest!

Iedereen bedankt voor zijn deelname en tot volgend jaar.

Fam. J. Janson, fam. A. Bennis