Fight 4 Ricky!

RickyFight 4 Ricky! – Help Ricky naar Amerika

Ricky is 11 jaar en lijdt al ruim 6 jaar aan Neuroblastoom; een zeldzame ernstige  vorm van kinderkanker. Per jaar worden er zo’n 25 kinderen getroffen door Neuroblastoom en slechts 20% van deze jonge kinderen overleeft  de ziekte.

Helaas hebben alle jaren van behandeling (chemo’s en bestralingen e.d.) de ziekte nog niet kunnen vernietigen. Nu komt Ricky in aanmerking voor een immuuntherapie in Amerika. Een behandeling van ruim 10 maanden. Het Childrens Hospital of Philadelphia is op dit moment de enige overlevingskans van Ricky echter met zo’n 20%. En natuurlijk doen we er alles, maar dan ook alles aan om te zorgen dat Ricky beter wordt!

Inmiddels is er groen licht van de artsen in Nederland en Philadelphia om Ricky daar te laten  behandelen. De zorgverzekeraar betaalt de behandeling voor Ricky, maar alle overige kosten ( woning, school, vervoer) kan het gezin niet alleen dragen.

Vrienden hebben daarom een stichting opgezet om zo aandacht te vragen voor Fight 4 Ricky. Het doel is om zoveel mogelijk geld inzamelen voor het verblijf van Ricky en ons gezin in Philadelphia.

Er worden de komende periode allerlei activiteiten en evenementen georganiseerd om geld in te zamelen . Tot nu toe staat vast:

30 oktober  Yoga Marathon – Sporthal Essesteijn Voorburg  aanvang 12.00 uur (www.mijnyogastudio.nl)

Eind november zal er een benefietconcert georganiseerd worden.

Verder zijn er inmiddels al diverse kleinere acties geweest.

Op de site www.fight4ricky.nl vind u alle laatste nieuwtjes omtrent de activiteiten en de voortgang van Ricky.

Heeft u vragen over de stichting, ideeën voor acties of wilt u zelf een bijdrage leveren? Neem dan contact op met: info@fight4ricky.nl

Rekeningnummer van Stichting Fight 4 Ricky is : 1529.52.748 – alle kleine beetjes helpen!

Vriendelijke groeten, Rick en Jasmine Janssen