Kerkberichten

Weekvieringen in de  RK H.Laurentius Parochie.

Donderdag 20 okt.             19.00 uur     Rozenkransgebed

                                                               voorganger Jan van Rijn

                                           20.00 uur     bijeenkomst van de pastoraatgroep

Zaterdag    22  okt.            19.00 uur     geen viering.

Zondag      23  okt.             11.00 uur     woord en communieviering met samenzang voorganger Diaken Hennie Peters

Misintenties

Zondag 23 oktober 11.00 uur voor de overleden armen en weldoeners van de parochie. Jeanne Granneman – Zits, Joyce Granneman, Riet Knijnenburg v. Vliet Jaargetijde, overleden fam. v. Vliet – v. Wissen, overleden fam. Knijnenburg v.d. Lubbe, Arie en Rika v.Santen – Verhagen, Leen en Josien Olsthoorn – Lourens, Jan Kerkvliet, Leen v.Boheemen, Sjaak en Anja v. Santen – Koot, Jannie Suyten – v.Leeuwen, Will.v.d. Brink – Luiten, Aad Luk, Cor Bolleboom – Zoetendaal, Femia Janson – Sloot, Henk Luiten, Jo Verhagen – Hoogendijk, Gerard Put, Jaap Warmerdam, Gerard Geus, Cok Hilgersom, Grard Knijnenburg – v.d. Lubbe, Bertus .v. Vliet.

 

Kerkhulpen                                 Kosters                   Lectoren       Misdienaars

Zaterdag    22 okt. 19.00 uur      geen                        geen             geen

Zondag      23 okt.  11.00 uur     Nel kl./A.v.S              Paula v. H.     Ramon Luk/     Annika v. S.

Mededeling van uit het secretariaat.

Kerkschoonmaak

Woensdag 26 oktober gaan we de kerk weer schoonmaken, hij is heerlijk op temperatuur voor een paar uur het meubilair en attributen een goede beurt te geven, iedereen die vanaf 09.00 uur in een gezellige sfeer hier een bijdrage aan wil geven is van harte welkom, de koffie met staat klaar.

Werkgroep schonekerk, Corrie v. Santen.

Oktobermaand rozenkransmaand

De oktobermaand begint al aardig op te schieten. Donderdagavond bidden we al weer voor de derde keer het rozenkransgebed. Wij verwachten die avond weer de oude getrouwe bezoekers

Als u nog nooit geweest bent neemt u dan eens de moeite  om naar de kerk te komen. Het is maar een half uurtje en u bent ruim voor koffietijd weer thuis. Probeer eens een half uurtje vrij te maken. Om 19.00 uur bent u van harte welkom.

Jan van Rijn