Kinderkoor “De Regenboog”

Kinderkoor “De Regenboog”                              

Hallo kids van Stompwijk,

Het is alweer herfst en dus de hoogste tijd om jullie allemaal weer op te roepen voor kinderkoor “De Regenboog”. Ons koor zingt als er bijzondere vieringen zijn in de kerk, zoals ook nu het geval is. Wij gaan namelijk op een hele leuke manier en met superleuke liedjes de aankomende Kerstviering van dit jaar verzorgen. De repetities zullen plaatsvinden iedere dinsdagmiddag van 15.30 – 16.30 uur in de kerk.

Dus…vind je zingen leuk en wil je op 24 december zingen in de Kerstviering dan ben je van harte welkom. Wij willen weer gaan starten op dinsdag 25 oktober. Alle kids die kunnen lezen mogen zich aanmelden zodat de teksten makkelijk te volgen zijn. Voor die teksten heb je alleen een leuke map (ringband) nodig waar je ze netjes in kunt bewaren. Ook worden de liedjes op onze hyves geplaatst zodat jullie die thuis ook nog door kunnen nemen.

Wij hopen weer op een grote opkomst!

Je kunt je aanmelden via onderstaand telefoonnummer.

Groetjes en tot dinsdag 25 oktober,

Gerda en Marian,

Tel: 0629320018.