Beste kinderen

Beste kinderen,

Nog even en dan komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Pakjesboot 12 is volgeladen, de pepernoten zijn gebakken en de zwarte pieten zijn er klaar voor! Ik, Feestpiet, ben al in Nederland om alles voor te bereiden.

Natuurlijk brengt Sinterklaas ook dit jaar een bezoek aan Stompwijk! Op 26 november 2011 wordt hij om exact 14.00uur met zijn boot en pieten verwacht bij de Hoge Brug. Komen jullie ook liedjes zingen voor de Sint?

Daarna gaan we met z’n allen naar Het Blesse Paard toe om een spetterende show voor de Sint en zijn pieten op te voeren! Daar heb ik wel jullie hulp bij nodig. Kun jij goed zingen, dansen, op je handen staan of iets anders geks? Laat dit dan zien aan Sinterklaas! Je kunt je opgeven door via deze site: www.sint.soulfighter.nl, een e-mail naar mij te sturen, dan krijg je er vanzelf een terug! Kun je nog niet e-mailen? Vraag dan of papa of mama een mailtje stuurt! Vergeet daarin niet je naam, leeftijd en act te vermelden.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met de show! Alvast tot 26 november!

Feestelijke groetjes!

Feestpiet