Het Brillenbal is in aantocht

VIP_Kaart_kleinHet Brillenbal is in aantocht !!!

De oplettende kijker heeft ze alweer zien staan, de borden die het openingsbal op 12 november van het carnavalsseizoen doen aankondigen. De onrust bij de mensen neemt toe, vingers kriebelen en hersenen kraken: hoe kan ik die prijs voor de best verklede man/vrouw/groep in de wacht slepen?!! Dus check je kast of knutsel wat in elkaar en kom zo origineel mogelijk naar het Blesse Paard op 12 november.

Deze avond zal ook bekend worden wie de nieuwe Prins en Page worden en de Scepter van Prins Wim en Page Margret over zal nemen. Prins Wim zal op deze avond ook overgedragen worden aan het korps van de Oud-Prinsen. Maar voordat hij wordt toegelaten tot de Oud-Prinsen zal hij eerst een examen moeten afleggen of deze Oud- Prinsen hem er wel bij willen hebben. Wat de Oud-heersers dit jaar weer in petto hebben is voor de meeste onder ons een verrassing …Dat wordt dus afwachten…. Maar het wordt vast zoals elk jaar weer hilarisch! Dit jaar is er weer geen voorverkoop van kaarten. De verkoop van kaarten is aan de deur, de entree bedraagt € 7,50. Vanaf 21.00 uur bent u allen van harte welkom.

Lidmaatschap                                                                                             

Als u alle carnavalsavonden ongehinderd naar binnen wilt lopen, kunt u het lidmaatschap aanschaffen. De kosten voor dit lidmaatschap zijn € 25,00 als u hier geïnteresseerd in bent, kunt u zich aanstaande zaterdag bij entree opgeven als lid.

VIP-Kaart uitreiking

Natuurlijk hebben wij ook dit jaar weer de VIP Prijs uitgereikt. Dit jaar is hij gegaan naar Peter en Angelique van Leeuwen. Zij stellen al meer dan 25 Jaar de Optochtwagen beschikbaar voor de Koomers. En natuurlijk zoals iedereen weet, stellen zij hun tractoren en ander materiaal beschikbaar voor iedereen.

Gaanders naar Maastricht

Aanstaande vrijdag is het dan zover, dan gaan wij als Carnavalsvereniging de Gaanders op bezoek bij onze Carnavalsvrienden in Maastricht. Dit is echt de laatste kans om uzelf op te geven. We verwachten rond 10:00 in Maastricht te zijn, hier wordt namelijk om 11:11 de Prins en Page van Maastricht bekend gemaakt.

De kosten voor de bus bedragen € 25,00.

Vertrek vanuit Stompwijk om 7.00 uur bij Stompwijk`92.

Vertrek vanuit Maastricht 19.00 uur verwachte terugkomst in Stompwijk om 22.00 uur.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@degaanders.nl

 

Hier nog wat data:

Zaterdag          12 november                              Openingsavond thema: `Brillenbal’’

Zaterdag           7 en zondag 8 januari               Gaanders boekje lopen en lotenverkoop

Zaterdag           21 januari                                  Gaanders Bierstube

Zaterdag           18 februari                                Optocht, straatcarnaval en gekostumeerd bal.

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders