ADO Den Haag clinic op sportpark Meerhorst

ADO Den Haag clinic op sportpark Meerhorst

Woensdag 16 november dan houden we de Stadion ADO Den Haag Clinic. Op het bestaan van deze clinic zijn wij gewezen door een aantal enthousiaste ouders, die vervolgens ook het contact met ADO op gang hebben gebracht en vervolgens de afspraak voor komende woensdag hebben gemaakt.

De clinic zal worden geleid door Dennis van den Steen, twee voor ons nog onbekende ADO spelers en negen spelleiders van onze vereniging. De clinic is een voetbalmiddag voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar.

Inmiddels hebben circa honderd jeugdleden zich aangemeld. De organisatie heeft tot doel de kinderen een onvergetelijke voetbalmiddag te bezorgen. Hierbij zullen vele onderdelen van het voetbalspel de revue passeren, veelal in wedstrijdvorm.

De clinic begint om 14.30 uur en zal om circa 15.00 uur zijn afgelopen. De deelnemers moeten zich 45 minuten (13.45 uur) voor aanvang melden bij de organisatie.

Mocht u nieuwsgierig zijn naar de clinic of naar de prestaties van uw kind, broer c.q. kleinkind, kom gerust even kijken en positief aanmoedigen.

Tot woensdag, Jeugdcommissie Stompwijk 92