VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap 2012

VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap 2012

Het VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap 2012 staat al weer bijna voor de deur. 7 Januari zal de spectaculaire aftrap plaatsvinden van de 28e editie.  

Donderdagavond 17 november 2011 tussen 20.00 en 21.00 uur zullen alle inschrijvingen in ontvangst genomen worden. Het streven is om de inschrijving te sluiten bij 32 deelnemende herenteams. De verwachting is dat we het aantal ruimschoots gaan bereiken, dus wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Voor deelnemende damesteams is het streven om de inschrijving te sluiten bij 7 teams.

De komende VV/ZZ editie zullen we namelijk een geheel nieuwe opzet hanteren. Een volledig eigen dameskampioenschap. Meer informatie hierover volgt later. We willen iedereen wijzen op de doelstellingen van het toernooi: Gezelligheid, Prestaties en Sportiviteit [GPS]. Wij, als organisatie, zien dit als de 3 speerpunten van het naderend toernooi. Deelnemers dienen enige band te hebben met Stompwijk’92 of met de Stompwijkse gemeenschap. Om tot een volledig eigen kampioenschap te kunnen komen bij de dames, zullen er bij de dames ook teams buiten Stompwijk afkomstig deelnemen. We willen verder met nadruk erop wijzen, dat alleen opgegeven spelers speelgerechtigd zijn voor het toernooi. Alle teams zijn verplicht een deelnemerslijst in te leveren met minimaal 10 spelers. U kunt deze deelnemerslijst downloaden via www.Stompwijk92.nl. Een deelnemer dient 17 jaar of ouder te zijn of tijdens het toernooi 17 jaar te worden. Dit betekent dus voor dit jaar dat een deelnemer voor 12 februari 1995 geboren moet zijn.

Ter beoordeling of aan de gewenste regels is voldaan, dient op de deelnemerslijst naast de teamnaam, de naam van de deelnemer, geboortedatum en woonplaats vermeld te worden. Ook is het verplicht om een contactpersoon van het team te vermelden. Verder kan bij inschrijving worden aangegeven op welke avond men bij voorkeur niet wil spelen. Tot slot dient het inschrijfformulier te zijn voorzien van het inschrijfgeld: € 60,-. 

Rest mij nog de speeldata van de speelavonden: 7, 14 en 28 januari, 4 februari en de finale avond zal plaatsvinden op 11 februari.

Namens VV/ZZ, Martijn Oudshoorn