Bericht van Sinterklaas

BELANGRIJK!       BELANGRIJK!  BELANGRIJK!       BELANGRIJK!

Beste kinderen,

Zoals jullie weten, komt Sinterklaas 26 november om 14.00uur aan in Stompwijk. Tijdens de landelijke intocht was te zien dat de Sint bijna Averecht bezocht omdat daar de vlag van Sinterklaas in de kerktoren wapperde! Nu zijn wij bang dat Sinterklaas Stompwijk niet kan vinden omdat wij geen echte Sinterklaas vlag hebben!! Daarom hebben wij jullie hulp  hard nodig: ontwerp de allermooiste en beste Sinterklaasvlag op een A4tje, stop deze in een enveloppe met daarop je voornaam, achternaam een leeftijd en doe deze in de brievenbus van Het Blesse Paard (Doctor van Noortstraat 154). Misschien wordt jouw ontwerp wel de echte Stompwijkse Sinterklaasvlag en mag jij hem zelf tijdens de intocht aan Sinterklaas geven!

Tekeningen inleveren kan tot en met dinsdag 22 november.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Feestpiet & de organisatie
BELANGRIJK! BELANGRIJK! BELANGRIJK! BELANGRIJK!