Dank van pastoor v.d. Plas

 Dank voor uw medeleven!!

De vele kaarten spreken van harten vol liefde. De vele bloemen zeggen boekdelen. De vele bezoekers in de beide ziekenhuizen, spreken van zalige Zoetewouders en Stompwijkers, vrienden en familie. Meeleven getuigt van heel veel engelen op aarde. Na drie maanden ben ik weer thuis en we hopen op genezing en wedergeboorte, alleen hoop ik dat ik daar niet negen maanden op moet wachten. Ik heb nu mijn handen vol aan die twee krukken. Annemiek heeft nu weer haar handen vol aan gevulde tassen, want na maanden eet ik weer heerlijk thuis.

U allen, grote dank voor uw blijken van liefde, hartelijkheid en meeleven. Ik geloof in Kerstmis als mijn wedergeboorte en in Pasen als mijn opstanding uit donkerte en onmacht. Nogmaals dank voor uw doen in liefde.

B. v.d. Plas, em. pastoor