De Koomers

IMG_2546De Koomers

Vele namen passeerden al de revue. Wie o wie zijn de prins en page? Maar ook voor de jeugdraad is het carnavalsseizoen begonnen. De leraren van groep 6, 7 en 8 hebben geloot wie prins, page en jeugdraadslid wordt. De jeugdraad heeft nog geen polonaise met elkaar gelopen, maar dit zullen zij dubbel en dwars inhalen tijdens het carnavalsseizoen.

Wel hebben ze even de steek en de cape mogen voelen… Heeft u ze ook al op de foto zien stralen in “Het Blessepaard” afgelopen zaterdag?

We zullen ze aan u voorstellen: Jeugdprins Bart van Boheemen en Jeugdpage Joysi Olijhoek. Samen met jeugdraadsleden Roxanne v/d Weijden, Lennert Bregman, David Bronmeijer, Milou v/d Bosch, Tonnie de Roode, Kyra Kerkvliet, Sharona Schouten, Marit Roeling, Quinty v/d Geest, Falco Zandbergen en Mitch van Benten zullen zij een fantastisch seizoen gaan krijgen.

Jeugdprins, Jeugdpage en Jeugdraadsleden, wij wensen jullie heel veel plezier het komende seizoen. Wij hebben al gezien dat jullie een gezellige club met elkaar zijn en hopen dat jullie het erg naar jullie zin gaan krijgen.

Alaaf, Alaaf, Alaaf

Jeugdraadcommissie