Vrijweilligersmiddag in het Blesse Paard

Jan LuitenVrijwilligersmiddag in het Blesse Paard

Soms begin je iets, en je weet niet hoe het eindigt. Om maar niet te denken aan het stuk wat daar tussen ligt. Velen zullen dat ook hebben  met de restauratie van onze kerk.  Alleen al het voortraject. Wat gaat er gebeuren en hoe? Wat gaat het kosten enzovoorts ? Dat weten we onderhand allemaal wel. We weten ook hoe ontzettend veel werk er is en nog wordt verzet, denk maar aan o.a. de Kringloopwinkel De Stal.

Maar zondag 13 november was dat even allemaal op de achtergrond. Deze middag was er als een dank u wel voor alle vrijwilligers die er aan hebben meegewerkt. Een grandioos gastvrije middag in het Blesse Paard aangeboden door het Restauratiebestuur en het Kerkbestuur.  Ouderwets Stompwijks zou je bijna zeggen. Gigantisch gezellig. Wat is er veel bijgepraat. Of we elkaar in geen jaren gezien hadden.  Met nog een heerlijk buffet natuurlijk en alles om de kelen te smeren. En ook nog een optreden van Aad Paardekooper en van het koor OP HOOP VAN ZEGEN. Ondertussen kon op een beamer een fotopresentatie van de restauratie bekeken worden. Vakkundig samengesteld door Leo Oliehoek. Wat wil een mens nog meer? Voor iedereen  nog een tastbare herinnering aan deze middag en een mooie roos mee naar huis. Een middag met veel plezier op terug te kijken.

Agnes van Boheemen- Vollebregt