Kerstklaverjassen in het Blesse Paard

Kom gezellig Kerstklaverjassen in het Blesse Paard en steun Stichting Oranjefeesten in Stompwijk

Stichting Oranjefeesten Stompwijk organiseert op 2de Kerstdag (maandag 26 december) de jaarlijkse Klaverjasmiddag in de Bles. U kunt zich als kaartkoppel inschrijven voor 7 euro per koppel. Vraag dus vriend, vriendin, buurman of vrouw, vader, moeder, collega, etc om uw maat te zijn. U speelt gedurende 3 rondes tegen andere kaartkoppels.

Bij binnenkomst wordt U in de gelegenheid gesteld om lootjes te kopen voor de Loterij. Na de tweede ronde worden daarvan de prijzen verloot.

De zaal is open om 13.00 uur en het kaart evenement zal om 14.00 uur beginnen.

De opbrengst van deze gezellige kaartmiddag en loterij komt ten gunste van de activiteiten op Koninginnedag en Bevrijdingsdag. U herinnert zich vast nog wel de aubade op het kerkplein, kinderspelcircus voor de kleintjes op het sportterrein, etc.

Tot ziens op 2de Kerstdag,

Bestuur Stichting Oranjefeesten Stompwijk