MKB afd. Stompwijk

MKB afd. Stompwijk eigen pagina op www.Stompwijk.nl 

Sinds enige tijd al kunt u op www.Stompwijk.nl onder  de knop bedrijven enige activiteit aantreffen. Het gaat hierbij om Stompwijkse bedrijven middels de site www.stompwijk.nl een mogelijkheid te bieden om zich wat breder te profileren. In het bijzonder wordt een plekje ingeruimd voor bedrijven die lid zijn van het MKB afd. Stompwijk. Voor deze bedrijven geldt een speciaal tarief en een extra annonce in De Dorpsketting. De komende weken zullen wij telkens een pagina plaatsen van de bedrijven die hier al gebruik van maken.

Bent u nog geen lid, maar wilt u zich wel bij het MKB  aansluiten? Dan kunt u zich inschrijven bij MKB-LV Stompwijk. U kunt een inschrijfformulier aanvragen via stompwijk@mkb-lv.nl. 

U kunt zich hier ook aanmelden voor een webpagina op Stompwijk.nl

MKB-LV afd. Stompwijk wordt geleid door Lennert Luiten, Jeroen Granneman, Desirée Luiten, Jacqueline van der Krogt, Ursula van der Voort en Wim Schoevers .

Redactie Dorpsketting