Gaat Stompwijk dit jaar weer met de eer strijken?

Gaat Stompwijk dit keer weer met de eer strijken?

2 jaar geleden werd in Zoeterwoude meegedaan aan het “Serious request spectakel van radio 3 FM net als dit jaar werd toen ook een levende juke box gemaakt van Zoeterwoudse en Stompwijkse bands. De Hekking B Band werd die avond met kop en schouders nr 1 en Fool Speed Ahead stond op 3. Op deze manier haalde Stompwijk mooi het grootste bedrag binnen.

Ook dit jaar staan ze er weer en is Stompwijk zelfs vertegenwoordigd door een 3de band n.l. “Bas Paardekoper & the Blue Crew”. Overal in het dorp verschijnen posters en bij de diverse bedrijven staan al spaarpotten waar in gedoneerd kan worden. Dit wordt door Maarten & Mariska van der Meer gecoördineerd en zij gaan zich inzetten om in Stompwijk weer een mooi bedrag te verzamelen. Hieronder kunt u zien welke nummers er door wie gespeeld zullen worden, dus zoek uw favoriet eruit en stort een mooi bedrag voor het goede doel.

Hekking B Band  

Raconteurs Steady as she goes

Iggy Pop Lust for life

Fischer Z So long

Proclaimers 500 Miles

Fool Speed Ahead  

George Michael Faith

Johnny Cash Ring of Fire

Electric six Gay Bar

Fool Speed Ahead Help You Cross The Street

Fool Speed Ahead Evil laserbeam

Fool Speed Ahead King partyfuck

Fool Speed Ahead Dire drunk

Bas Paardekoper & The Blew Crue  

Jimi Hendrix Purple Haze

Bas Paardekoper & The Blew Crue Stranger to the blues

Bas Paardekoper & The Blew Crue Broken heart for sale

Bas Paardekoper & The Blew Crue Her silent cries

Kijk op de site voor verdere info:  www.zeriouzzoeterwoude.nl 

Volgende week zal Maarten & Mariska verdere uitleg geven over deze aktie.

 

Namens de Hekking B Band, Henk de Winter