Aannemingsbedrijf Granneman B.V.

 

Aannemingsbedrijf Granneman combineert ouderwets vakmanschap met moderne, duurzame bouwtechnieken. Het familiebedrijf is sinds de oprichting in 1930 uitgegroeid tot een allround bouwonderneming waar kwaliteit, flexibiliteit, oog voor detail en persoonlijk contact met de opdrachtgever hoog in het vaandel staan.

Wij spannen ons tot het uiterste in om elke opdracht — of het nu gaat om kleine onderhoudswerkzaamheden of om een groot nieuwbouwproject — met volledige aandacht en conform uw specifieke wensen te realiseren.

Wij leveren onze diensten onder andere aan zakelijke en particuliere opdrachtgevers, projectontwikkelaars, beleggers, VVE-beheerders, onderwijsinstellingen en diverse overheden.

Door de korte lijnen binnen onze onderneming is de directie in elke fase van het bouwproces nauw bij de uitvoering betrokken, en kunnen wij flexibel inspringen op elke situatie. Kenmerkend voor het bedrijf is de platte organisatiestructuur met de cultuur van een familiebedrijf, waar onder het personeel een sterk verantwoordelijkheidsgevoel heerst.

Ons bedrijf beschikt over een modern ingerichte timmerfabriek waarin wij op basis van de laatste technieken met flexibele levertijden alle soorten machinale timmerwerken kunnen vervaardigen.

Aannemingsbedrijf Granneman B.V.
Huissitterweg 37
2266 HE Stompwijk (gem. Leidschendam)
T: 071 580 33 33
F: 071 580 21 48
E: info@grannemanbv.nl

 

W: http://www.grannemanbv.nl

 

 

  • Utiliteitsbouw
  • Woningbouw
  • Villabouw
  • Verbouw
  • Renovatie
  • Restauratie
  • Onderhoud
  • Advies, ontwerp en projectbegeleiding
Route:

Vanaf Prins Clausplein A4 richting Amsterdam Eerste afrit: Leidschendam. Bij de stoplichten links en direct daarna weer links. Deze weg blijven volgen. Bij de T-kruising links. Weg volgen (niet door de tunnel) tot in het dorp Stompwijk. Derde weg links over de brug, dan eerste rechts.

Komend uit de richting Amsterdam A4 Afslag Zoeterwoude Dorp. Bij de stoplichten rechtsaf en deze weg volgen richting Zoetermeer/Stompwijk. Bij de afslag Stompwijk rechtsaf. Deze weg langs het water volgen (voorbij de kerk) tot aan voorrangsbord bij de brug (bord met bedrijfsnamen). rechtsaf over het water. Dan weer eerste weg rechts.

Komend uit de richting Utrecht A12 Afrit 7: Zoetermeer, bij de stoplichten rechtsaf. Bij de volgende stoplichten (McDonalds) linksaf. Deze weg (Australiëweg) blijven volgen tot borden richting Leiden/Stompwijk. Hier rechtsaf en de rechtdoor-baan nemen. Met de rotonde mee naar links. Deze weg volgen tot de afslag Stompwijk, daarna linksaf. Doorrijden tot de T-kruising en hier linksaf langs het water. Voorbij de kerk, tot aan voorrangsbord bij de brug (bord met bedrijfsnamen). rechtsaf over het water. Dan weer eerste weg rechts.