parochieberichten

Weekvieringen in de  RK H. Laurentius Parochie.

Woensdag  30  nov.             09.00 uur     geen viering

Zaterdag      3  dec.             19.00 uur     geen viering

Zondag        4  dec.              11.00 uur     2e Adventszondag woord en communieviering met parochiekoor                                                                                                             Voorganger diaken H. Peters.

Misintenties

Zondag 4 december 11.00 uur voor de overleden armen en weldoeners van de parochie, Kees v.d. Geest, Jan Koevoet, Bert de Jong, Lena de Jong – v.d. Geest, Nico v. Boheemen, overleden ouders Vreeswijk – v. Leeuwen, Adrianus en Wilhelmina v. Wijk – Ham,  Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja .v. Santen – Koot, Jannie Suyten – v.Leeuwen, Aad Luk, Cor Bolleboom – Zoetendaal, Femia Janson – Sloot, Henk Luiten, Jo Verhagen – Hoogendijk, Gerard Put, Jaap Warmerdam, Gerard Geus, Cok Hilgersom, Gerarda Knijnenburg – v.d. Lubbe, Bertus v. Vliet, Bas v.d. Helm, Maartje Tuit – Noorlander.

 

Kerkhulpen                                    Kosters       Lectoren             Misdienaars

Zaterdag    3 dec.  19.00 u            geen              geen                     geen

Zondag      4 dec.  11.00 u           Adriaan H.       Jan H.                     Bart v. Santen/Simon v. Es