Van de redactie over kerst

 

Sinterklaas heeft zijn hoeven nog niet gelicht of de kerstdagen staan voor de deur. Uw kerst– en nieuwsjaarswensen zijn vanaf heden al bij de redactie welkom.  De uiterste inleverdatum van de kopij is maandag 19 december en de bezorging van de Dorpsketting staat gepland op donderdag 22 december.

De week erna valt 2e kerstdag op maandag en komen we niet uit. Op 3 januari 2012 ligt de Dorpsketting van het jaar weer op de mat.

Thema

We proberen elk jaar een thema mee te geven, dit jaar staat dit in het teken van cadeaus. De decembermaand staat hier bekend om en wat is er leuker dan om een cadeau weg te geven. Wat te denken van een netje mandarijnen voor je verkouden collega, een nieuwe baan voor je vriendin, een hart onder de riem voor degene die afgelopen jaar afscheid van een naaste heeft moeten nemen. Een ieder zijn medewerking wordt hiervoor gevraagd, het is tenslotte een blad van en voor de bewoner. Voor het inleveren van uw wens onder boom kan onderstaand formulier gebruikt worden. Laat het formulier bij uw sprotvereniging, kaartavond, soos of waar dan ook rond gaan en verzamel zoveel mogelijk wensen.

Succesrecept

Met welk recept steelt u de harten en streelt u de tongen van uw vrienden. De vraag is natuurlijk of u dit keukengeheim wilt delen met ons en het mag best een beetje speciaal zijn. 

Enquête

Vanuit de gehouden enquête begin dit jaar worden eveneens door ons ideeën uitgewerkt. Kortom we gaan er met zijn allen weer een mooi exemplaar van maken. Doet u mee?

Een cadeau voor onder de boom:

Voor: ————————————————–————-

Omdat:————————————————————-

————————————————————————-

————————————————————————-

Kan ook rechtstreeks naar redactie@dorpsketting.nl onder vermelding van kerstcadeau!