The Rocking Angels

Rocking AngelsThe Rocking Angels

Het nieuwe popkoor met 6 prachtige meiden in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar genaamd The Rocking Angels startte afgelopen zaterdag 10 december succesvol! Aangekomen in een limousine arriveerden zij als echte sterren. Met een daverend optreden in Het Dorpshuis bracht popkoor The Rocking Angels haar eerste tien nummers ten gehore. Twee optredens op een avond en in samenwerking met Jazz Like That werd het een geweldige avond voor jong en oud. Meiden jullie bedankt voor de geweldige dansact! Ik heb er ooit een keer van gedroomd om een eigen popkoor te hebben dat kan swingen en rocken. Deze droom werd werkelijkheid en ons eerste optreden is alweer achter de rug. Angels jullie zongen de sterren van de hemel met hier een daar toch wat kriebels in je buik van de zenuwen. Je moet het maar durven om voor zo veel mensen te zingen. GEWELDIG! Dat het enthousiasme van de groep overgeslagen is op het publiek was te merken aan het daverende applaus aan het eind van de avond. Bedankt publiek, geweldig dat jullie er waren! Ook wil ik Alfons Belt bedanken voor het sponsoren van ons uitvoering en Dion v.d. Burg voor het regelen van de volumes van oormicrofoons bij de Angels. Wat een prachtig geluid! Goed gedaan mannen! Theo van Santen die toch bijna de hele dag heeft geholpen met de opbouw en afbouwen ook heel erg hartelijk bedankt!. Allemaal bedankt die ik nog vergeten ben.

De foto’s kunnen weer geplukt worden op de site: www.fotografiecarmen.com

Heb je altijd al willen zingen in een popkoor, maar twijfel je of het wel iets voor jou is? Geef je dan op voor een auditie want wie weet ben jij wel degene die ik zoek!

Maria en Carmen