Decembermaand cadeaumaand

  hartje

  Decembermaand– cadeaumaand

 

 Ik ben gek op cadeautjes maar vind het nog leuker om ze uit te delen zoals:

Hele grote cadeaus zoals eindelijk wat meer vrede op aarde en brood op de plank voor iedereen. Natuurlijk wachten we al ruim 20 jaar op enige nieuwbouw, ik zou aan de jeugd graag sleutels willen uitdelen voor een eigen start in het dorp. Cadeaus als behoud van voorzieningen, het persoonsgebonden budget en in standhouding van de koopkracht.

De allerliefste kerstwensen voor Aad en Plony van Es in Australië die al jarenlang hun wensen in de Dorpsketting plaatsen en vanuit het verre Australië nog regelmatig aan ons denken. Gelukkig nog steeds samen, denk ik dan. Wat te denken van Arjen Velthuizen, die man verdient een gouden griffel voor zijn jarenlange bijdrage aan de Dorpsketting met zijn leuke gezinsverhalen. Een zak met duiten voor de kerk, bloemen voor alle vrijwilligers die het dorp dragen zoals de scheidsrechters, trainers, kantinepersoneel, schoonmakers, bestuursleden, het werk moet allemaal gedaan worden. Nog meer gekke ideeën voor Jokelien voor die gezellige uitjes, dank voor de flessen wijn, kaasjes en ander lekkers zoals die overheerlijke zelfgebakken appelflappen van Paul.

Veel liefde voor hen die een partner hebben verloren en in deze donkere decembermaand hun lichtjes in de duisternis moeten zien te vinden. Een ieder bedankt voor haar of zijn de bijdrage aan dit kersnummer.

Binnenshuis zou ik graag een diploma klaar leggen voor Eva die hard aan het studeren is, een kleine auto voor Laura nu ik zelf weer mag rijden en een gigantisch groot hart voor mijn mannetje die het afgelopen jaar bijzonder druk met mij heeft gehad. Dank voor al zijn zorg gedurende mijn ziekte en herstelperiode en een tip erbij dat hij ook aan zijn eigen hartje moet denken.

                                                                                                                                    Petra