Kerstcadeaus verzameld in de kwibus

  opa bos

Kerstcadeaus en -wensen verzameld tijdens een reisje met de kwibus

 

We zijn op weg naar een verrassende avond en er worden wat cadeautjes voor onder de boom ingepakt.

Ida Soonius legt voor haar schoondochter Sabrina een filevrije A4 voor 2012 neer.

Samen met Wil van Leeuwen spreekt Ida de wens uit dat het een stressvrije verbouwing wordt van de Bles, ze wensen a good BLESsing new year.

Alie van Veen hoopt dat ze samen met Martien lang in goede gezondheid kunnen blijven genieten van hun buren Bep en Theo van der Meer omdat ze zo lief zijn. Ze laten vaak de hond uit en zorgen tijdens hun vakantie voor hun plantjes en dieren. Dat klinkt misschien als gewone burendienst, maar dat is het niet want Alie en Martien hebben kippen, geiten, konijnen, eenden en vogeltjes. Een hele klus, vandaar deze dikke kus.

Regina de Winter wenst haar schoonzusje en nichtje Corrie van Santen een goede knieoperatie toe, zodat ze straks het lopen beter onder de knie krijgt.

Anneke de Jong schenkt een goede gezondheid in een feestelijke verpakking voor opa Bos, zodat hij nog lang hun fietsen kan opknappen, de band van de kruiwagen kan plakken en verse melk komt halen op de boerderij. Ze hoopt dat hij nog lang zelf kan blijven fietsen.

Ria van Rijn legt goedgekeurde bouwplannen voor nieuwbouw in Stompwijk onder de boom, voor nieuw leven binnen Stompwijk.

Anneke van Bemmelen legt stimuleringspillen voor nieuwe vrijwilligers onder de boom. Bestaande vrijwilligers kunnen dan met een gerust hart na jarenlange inzet stoppen. Nu gaan ze noodgedwongen nog jaren door. Nieuw bloed zorgt voor nieuwe ideeën.

Wilma van Es en Anneke van Bemmelen leggen ook nog een paar speelkaarten onder de boom voor de klaverjassers onder ons, kunnen ze nog even oefenen voor 2e kerstdag.