Kerstgedachten uit de Maerten v.d. Veldeschool

  dec2011 447

Kerstgedachten vanuit de Maerten van de  Veldeschool

 

Op maandagochtend waren verschillende ouders aanwezig om de kinderen te helpen bij het maken van hun kerststukje. Ik heb toen meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om aan deze mensen te vragen  bij wie zij graag een cadeau onder de kerstboom zouden willen leggen. Ook daarna op het schoolplein wilden een aantal ouders graag iemand in het zonnetje zetten.

Peter Witteman
Ik leg graag een cadeautje onder de kerstboom van alle ouders van de ouderraad om ze te bedanken voor hun inzet in deze drukke decembermaand.

Ursula van der Voort
Ik geef graag een cadeau aan Koos van Wissen voor zijn tomeloze inzet voor de Adviesraad en de belangen van ons dorp.

Ron Knijnenburg
Ik geef een cadeautje aan mijn meissie voor al haar positieve inzet en kracht. Ook geef ik graag een cadeau aan mijn zussen Annie en Joke om hen te bedanken voor al hun hulp en steun.

Ijole van Santen
Mijn vader en moeder staan altijd voor mij klaar en daarom geef ik ze graag een cadeau voor onder de kerstboom. Ik hoef maar te bellen en ze komen er aan!

Aad Luiten
Ik geef een cadeau aan alle mensen die ziek zijn, dat zij kracht en moed mogen putten uit deze kerstdagen.

Ingrid van Doorn
Ik geef graag een cadeau aan Bep en mijn moeder omdat wij negen weken (!) in hun huis hebben kunnen wonen tijdens onze verbouwing. Mijn moeder heeft toen enorm veel voor ons gewassen en alle twee schieten ze ons altijd te hulp en dat waarderen wij enorm.

Bianca Faas
Een cadeau geef ik graag aan mijn moeder omdat  deze dagen altijd moeilijk zijn voor mensen die alleen zijn.

Wendy Koot-de Winter
Aan mijn moeder Regina de Winter en Leo van Santen geef ik graag een cadeau voor onder de kerstboom.  Ik vind het fijn dat zij samen zoveel leuke dingen beleven en hoop dat zij nog vele jaren met elkaar mogen genieten.

Simone Romijn
Mijn cadeau gaat naar mijn moeder Greet omdat zij altijd voor mij klaar staat, van alles voor mij doet en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Desirée de Roode
Mijn cadeau voor onder de kerstboom is voor Jet Overdevest omdat ze een zwaar jaar achter de rug heeft en wel iets positiefs kan gebruiken.

Silke van Veen
Ik geef een cadeau aan mijn moeder omdat ik bewondering heb voor haar inzet voor alle mensen in haar omgeving.

Alie de Romijn
Ik geef graag een cadeau aan mijn zus Joke Juffermans omdat zij zo ziek is geweest en nu gelukkig weer wat is opgeknapt.

Yvonne Klijn
Mijn ouders Thijs en Nel staan altijd voor mij klaar en hebben zeker met kerst een cadeau onder de boom verdiend.