Krstcadeaus onder de kerstboom in de Bles

  DSCF6418

Kerstcadeaus onder kerstboom in de Bles

 

Tijdens het wilddiner op zondag 11 december zijn een aantal cadeaus ingekocht om onder de boom te leggen.

Annette Notenboom-Waayer heeft een cadeau onder de boom voor haar zus Astrid omdat ze altijd voor heel veel gezelligheid zorgt in haar huis en voor iedereen klaar staat.

Astrid en Anton van der Haar leggen een cadeau neer voor Sjaan de Geus omdat ze altijd voor iedereen en haar kinderen klaar staat. Ze stelt zichzelf op de laatste plaats. Ze weet altijd iets positief uit het leven te halen. Een vrouw met een hart van goud, zulke mensen zijn met een lichtje te zoeken. Heel veel respect voor deze zorgzame moeder en zus van Nico.

Het volleybalteam Sixpack legt een cadeau neer voor Leo v.d.Akker, omdat hij een van de 3 Leo’s is en ondanks zijn ziekte altijd weer boven zichzelf uitstijgt om de bal erin te slaan. Helaas heeft hij nu een ongelukje met zijn hand  gehad en is daardoor even uitgeschakeld, maar we wachten op hem.

Klaas Abelsma legt een cadeau  neer voor Greet Romeijn omdat zij op donderdagavond in haar eentje de bar runt bij Stompwijk ’92  en daarnaast  hun huis onderhanden neemt. Verder leeft zij zich uit met haar kleinkinderen en sport zij nog enkele keren per week. Wat een kanjer!

Leo Oliehoek en Leo de Haas hebben een cadeau voor Fred van der Poel, omdat hij na maandenlange revalidatie nu weer lekker thuis is en op de weg terug.

Tim en Marin van Rijn leggen een cadeau voor hun oma’s en opa omdat ze nog zo lekker kwiek zijn en genieten van elkaar en het leven.

Irene heeft een cadeau onder de boom voor Marije omdat ze de liefste en knapste moeder voor baby Luna is.

Kelsey Boon heeft een cadeau onder de boom voor het team van het Blesse Paard omdat we met zijn allen een knallend succes van het wildfeest hebben gemaakt.

Kees Juffermans legt een, door hierboven genoemde Annette eigen gebreide sjaal, voor zijn buurvrouw Annie van Rijn, omdat ze zich met kerst best wel eens alleen zal voelen.

Leo en Loes leggen een cadeau neer voor Joke en Kees Juffermans met de wens dat zij heel veel geluk en plezier in hun nieuwe woning mogen beleven net zoals op de boerderij.

Loes de Haas, Astrid van der Haar en Els Abelsma leggen een cadeau neer voor Petra Oliehoek omdat ze veel tegenslag heeft gehad met haar nieuwe heupen. Tot twee keer toe speelde een bacteriële infectie op en  ze heeft totaal 10 weken in het ziekenhuis gelegen. Ze blijft altijd positief denken en weet het goede in de mensen naar boven te halen.