Tarieven zwembad De Fluit gefaseerd omhoog

 

Tarieven zwembad De Fluit Leidschendam gefaseerd omhoog

 

Met ingang van 2012 gaan de prijzen van zwembad De Fluit in Leidschendam geleidelijk omhoog. Dit is het gevolg van de harmonisatie van de tarieven van de sportaccommodaties in Leidschendam en de door een private partij beheerde sportaccommodatie in Voorburg. In 2014 zal de harmonisatie afgerond zijn en zullen de tarieven gelijk opgaan met andere zwembaden in de gemeente en de regio.

Geleidelijk omhoog tot 2014

De prijzen voor onder andere een los zwemkaartje en voor meerbadenkaarten zullen op 1 januari omhoog gaan. Nu betalen bezoekers aan zwembad de Fluit voor een los zwemkaartje € 3,75. Op 1 januari wordt dat € 3,95 om uiteindelijk in 2014 op € 4,40 uit te komen. Bij een abonnement voor 12 of 25 keer zwemmen bedragen de kosten per keer vanaf 1 januari aanstaande € 3,30 respectievelijk € 3,16. Voor een compleet overzicht van de prijzen kijk op www.defluit.nl.

Mensen die nu al een meerbaden- en/of leskaart in bezit hebben, kunnen deze gewoon opgebruiken. De tariefverhoging gaat pas in bij aanschaf van een nieuwe kaart. Ook de regeling met de Ooievaarspas blijft bestaan.