Opvolging gezocht voor de gezinsvieringen!

Wat hebben we genoten van die mooie gezinsviering op kerstavond! Heel veel dank daarvoor aan de voorganger Pastor Peters en het kinderkoor o.l.v. Marian die prachtige liederen zongen begeleid door Gerda, Jaimy, Rowan en Maira! Het was SUPER!

Al vele jaren organiseren wij als werkgroep Gezinsviering vieringen met en voor kinderen. Voor ons, met kinderen die niet meer tot de doelgroep behoren, wordt het tijd om het stokje door te geven. Wie, oh wie wil ons opvolgen? Wij zijn op zoek naar 2 of 3 enthousiaste personen zodat deze speciale vieringen kunnen blijven voortbestaan. Het aantal vieringen en ook de invulling is in overleg. Voor meer info mail of bel naar Wilma; es.olsthoorn@casema.nl / 071-5804544 of Louise: loishoogenboom@gmail.com /071-580314.

We hopen op jullie reactie.

Werkgroep gezinsviering;

Gerda v.d. Sande, Louise Hoogenboom, Wilma van Es