The Rocking Angels

Hallo kids,

Het eerste optreden van The Rocking Angels is al weer achter de rug (er volgen nog meer) maar we zijn nog steeds op zoek naar kinderen die ons team qua muzikaliteit willen versterken. De volgende auditieronde van The Rocking Angels gaat zondag om 5 februari 2012 om 10:30u weer van start. Een paar kinderen hebben zich al opgegeven. Heb je altijd al willen zingen in een popkoor, maar twijfel je of het wel iets voor jou is?  Geef je dan op voor een auditie want wie weet ben jij wel die ik zoek. De leeftijd waar ik naar op zoek ben, is vanaf 10 jaar t/m 15. Ben je 15 jaar en word je dit jaar al 16 dan is dat geen probleem.

Plaats van bestemming is Dorpshuis t.o. de kerk.  The Rocking Angels is een swingend popkoor dat kan zingen in combinatie met dans. We repeteren altijd op drie zondagen in de maand in Dorpshuis. De eerste zondag van de maand zijn we altijd vrij. Geef je snel op dit e-mailadres: fotografiecarmen@hotmail.com  voor de auditie ronde. Tot gauw!

Carmen