Live in Stompwijk

Aanstaande zaterdag 28 januari is het alweer tijd voor de 3e editie van “Live In Stompwijk” in het Dorpshuis. Deze editie zal in het teken staan van de punkrock, met de bands

FOOL SPEED AHEAD

EN

NEW POKER FACE

 Het Dorpshuis opent deze avond de deuren om 20.00 uur en rond 20.30 uur zullen de Stompwijkse punkrockers van Fool Speed Ahead het podium betreden. Deze band zal bij de meeste Stompwijkers wel bekend zijn, want zij speelden in het verleden al eens op het buitenpodium van Summerland. Met hun mix van eigen nummers en bekende covers in een punkrockjasje zullen zij het Dorpshuis alvast lekker opwarmen voor de tweede band.

Voor meer info over Fool Speed Ahead check: www.ongekendtalent.nl/band/fool-speed-ahead

Om 22.45 uur zal het podium bezet worden door NEW POKERFACE. Deze Bredase punkrockers hebben al meer dan 100 shows op hun naam staan, waarvan een aantal zelfs in België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. In december speelden zij 3 keer in het voorprogramma tijdens de afscheidtour van de Heideroosjes, onder andere in LVC in Leiden. Vrijdag 13 januari stonden zij ook nog eens als voorprogramma in de Melkweg in Amsterdam Voor meer info check: www.newpokerface.com/

De entree voor deze avond is ook nu weer slechts € 3,– en de kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de COOP Supermarkt en Café de Gouden Leeuw (Ruud en José). En zolang de voorraad strekt natuurlijk ook op de avond.

Volg ons ook op twitter.com/liveinstompwijk en facebook.com/liveinstompwijk

Live In Stompwijk wordt mede mogelijk gemaakt door: FONDS 1818