Concert fanfare |Juliana zondag 19 februari

K3 & The Muppets, zondag 19 februari

Carnaval 2012 “Speel-Goed”. Speelgoed is natuurlijk vooral iets voor de kinderen. Dus zijn alle kinderen klein en groot van harte welkom tijdens ons jaarlijkse carnavalsconcert. Net als natuurlijk alle papa’s en mama’s en de opa’s en de oma’s.

Velen zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het carnaval van dit jaar. Ook de repetities van de fanfare staan in het teken van de carnaval. Na de kerst is de muziek voor het carnavalsconcert op de lessenaar verschenen. De muziekcommissie heeft haar best gedaan om passende muziek te selecteren bij het thema van dit jaar. Ze hebben de speelgoedkast eens opengetrokken en zich laten inspireren door speelgoed van vroeger en nu.

De K3 Hitmix

Lekker meezingen met alle bekende liedjes van de vrolijke dames van K3. In de K3 hitmix komen veel van hun grote hits voorbij. We zijn hard aan het repeteren, en wie weet krijgen we de dames van K3 wel zo ver om met ons mee te komen zingen?

The Muppets

Met een nieuwe bioscoop film zijn “The Muppets” weer helemaal terug van nooit weggeweest! Dan mag de alom bekende herkenningsmelodie niet ontbreken tijdens ons “Speel-Goed” concert.

Goed spelen is natuurlijk iets waar wij als orkest bij elk concert ons uiterste best voor doen! We hebben nog een paar repetities voor de boeg om de puntjes op de i te zetten. Waaronder ook nog één samen met de oud-prinsen. Ook dit jaar staat er een gezamenlijk nummer van het orkest en het koor op het programma. Een echte meezinger weer dit keer. Volgende week meer informatie over ons concert, maar reserveer alvast in de agenda:

Zondagmiddag 19 februari om 15.30 uur in Het Blesse Paard.

Met vriendelijke groet,

Fanfare Juliana