The Beatz

Afgelopen weekend

Dit weekend waren we 2x geopend! Op de vrijdag hadden we Dutch Night! Op deze avond stond de NL muziek centraal en kon iedereen mee zingen. De deuren waren om 21.00 geopend en niet lang daarna stroomden de mensen naar binnen. De avond verliep perfect en iedereen ging met een glimlach op hun gezicht naar huis. Zondag waren we ook geopend waar het weekend werd nabesproken en alweer werd uitgekeken naar het volgende feest!

Let the Duck out!

Vrijdag 10 feb. introduceren wij een nieuw thema: Let the Duck out. We zullen de tent versieren in Flugel stijl en er zal een speciale aanbieding zijn! Voor verdere informatie check de site.

Apres Ski Party.

Met Dutch Night is de k.v.k. van Apres Ski Party van start gegaan. De kaarten gingen alweer snel over de toonbank dus wil je bij dit feest er bij zijn? Wees dan wel snel met je kaartjes kopen. Zijn maar € 5,00 per stuk en na 4 maart zullen ze € 7,50 gaan kosten!

Wij wensen jullie een fijne school/werk week en hopen jullie a.s. zaterdag te zien om ons toe te juichen bij het ZZ toernooi!

Groetjes het bestuur