De Blesruiters … altijd en overal actief

 

www.blesruiters.nl  

KNHS Indoor Dressuur Kampioenschappen Regio Zuid Holland

Afgelopen zondag5 februari zijn de KNHS indoor dressuur Kampioenschappen paarden klasse L t/m ZZL verreden bij Manege Prinsenstad in Delft. Hieraan deed Britt Doelman met haar Padovano mee in  de klasse Z1. Britt is 8e geworden van de totaal 20 ruiters. Ze scoorde 204 en 205 punten. Dat is een geweldige prestatie!

Ga zo door Britt!

          Het Bestuur

OPROEP aan alle leden van de BLESRUITERS

Wij hebben goede buren en dat willen we graag zo houden. Helaas hebben wij van 2 bewoners aan de Huyssitterweg klachten ontvangen. Als je paard of pony gemest ofwel gescheten heeft dient dat opgeruimd te worden en niet alleen op het terrein maar ook op de openbare weg!!!! Hiermee wordt

de gehele Huyssitterweg bedoeld. Het is ook niet de bedoeling om de mest uit de veewagen langs de straat te deponeren. Zorg er voor dat alle bewoners en hun klanten geen overlast hebben van onze hobby.

Namens het bestuur, K. van Hilten