Eindelijk tips verdwenen kater!!!

 

Na zes lange zoekweken zijn er eindelijk tips binnen gekomen over mijn plotseling verdwenen rood met witte kater! Hij is gesignaleerd in het gebied tussen de boerderij van Bohemen (Dr. van Noortstraat) en de achtertuinen van de bewoners aan de Zustersdijk. Natuurlijk zijn we direct op speurtocht gegaan en we hebben hem inderdaad zien lopen, weliswaar op een afstand.

Na zes weken buiten te moeten (over)leven, het vuurwerk van Oud en Nieuw om je oortjes te krijgen, de storm en de regen te overleven en nu weer die vrieskou, valt het dan ook niet mee, om Bagheerah te pakken. We weten ook niet wat er allemaal is gebeurd in die tijd. We hebben daar in de buurt brieven met foto in de huizen gedaan en inmiddels enkele bewoners gesproken, aan de Zustersdijk en de Dr. van Noortstraat. Meerdere mensen hebben hem daar al een paar weken gezien, maar wisten toch nog niet, dat hij vermist was.

We zijn dan ook erg blij, dat onze kanjer nog leeft en in Stompwijk blijkt rond te lopen, maar verdrietig dat hij op de één of andere manier daar terecht is gekomen en de weg naar huis niet terug kon vinden.

Omdat het moeilijk is hem zomaar elke keer te kunnen zien, maar niet te kunnen vangen, ga ik proberen een “lokkooi” bij het asiel of Dierenbescherming te halen om hem zo weer naar huis te kunnen krijgen. Ik wil iedereen bedanken voor het mee helpen zoeken en de tips die zijn binnen gekomen. Hopelijk krijgt iemand hem wel te pakken, want met wat kattenvoer en wat aardige woordjes moet dat toch lukken? Hij is altijd erg lief en de grootste knuffelkont van Nederland, maar hij is nu wat in de war geraakt!

Mocht u nog tips hebben, Bagheerah zien, of ideeën om hem te vangen, bel dan gerust, al is het midden in de nacht, of zit hij in uw schuur of kippenhok, ik kom hem halen! Mijn tel. nrs. zijn 0629072070 of 0715804667 en  ik woon aan de Dr. van Noortstraat 12-P.

Uiteraard geven wij een beloning!

Marianne & Dick