Het is alweer bijna zo ver !!!!!!!

 

Nog heel eventjes wachten en het is weer zover dat de altijd zeer gezellige carnavalsweek begint. Wij van de carnavalsvereniging kunnen al bijna niet meer wachten tot het festijn weer losbarst. Dan word het natuurlijk weer een week vol gezelligheid en feesten tot iedereen er bijna bij neervalt. En natuurlijk staat voor zaterdag 18 februari de optocht op het programma. Van verschillende kanten bereikt ons al het bericht, dat er veel groepen zijn die al ver op weg zijn met het in elkaar knutselen van deze altijd prachtige karren. Wij reiken ook dit jaar weer prijzen uit aan verenigingen, particulieren,  een aanmoedigingsprijs en de wisseltrofee.

Hieronder extra aandachtspunten lees ze goed door:

De optocht start om 14:00 bij Scheria (er wordt niet gewacht) voor de Carnavalskarren die ook naar Leidschendam gaan die moeten om 9:30 bij de Stoof langs de Stompwijkseweg zijn.

Het parcours is hetzelfde als vorig jaar eindpunt is bij Stompwijk `92 hier moet iedereen van de kar af en mag er niemand meer op.

Tijdens de Optocht is het verboden om op en vanaf de kar te klimmen. Verboden om alcohol te nuttigen voor bestuurders en/of begeleiders. Geen afval van de kar afgooien. De karren moeten via het Oosteinde en de Hoge Brug terug.

Voor de echt volhouders onder deze carnavalsvierders is de voorverkoop gestart voor het Gekostumeerde Bal deze kaarten te koop voor maar € 7,50 ze zijn verkrijgbaar bij Andrea`s Haarstudio.

Voor degene die echt niet meer kunnen wachten van 12 februari word er op TV Midvliet een reportage uitgezonden over de Gaanders met Prins John en Page Wendy. Deze reportage word 4x per dag uitgezonden.

Voor het slotbal op 21 februari hebben wij een act kunnen regelen namelijk Andrea Hazes. Komt dat zien dus want het belooft en geweldig feest te worden !!!!

VOOR DE OPTOCHT KUNT U ZICH NOG INSCHRIJVEN OP WWW.DEGAANDERS.NL

En hier nog wat data:

15 februari : Swetterhage,

17 februari : Emmaus, The Limit,

18 februari : Optocht, Straatcarnaval, Gekostumeerd bal,

19 februari : Kerkmis, Concert,

20 februari : Kindercarnaval, So You Think You Can Dance,

21 februari : Ouderen Stompwijk, Slotbal.

Voor meer info en data`s www.degaanders.nl

P.R. De Gaanders