The Rocking Angels

 

Hallo allemaal,

The Rocking Angels doen ook mee met de JuniorSongFestival 2012. Via deze link  http://zappmixer.avro.nl/jsf/bekijk-mix/

7628902c77809e76a72d1400b30abdb kunnen jullie op ons stemmen. Ons liedje heet: L.O.V.E. Het gaat over oorlogskinderen die niet buiten kunnen spelen of niet normaal kunnen opgroeien omdat in hun land oorlog  is. Met dit lied willen we zeggen dat de grote mensen moeten stoppen met dat geruzie en dat de kinderen liefde nodig hebben om te leven. Er is maar ÉÉN geloof: L.O.V.E.!!!  

Joysi en Fabiënne doen het hartstikke goed dankzij jullie stemmen en staan de hele week al bovenaan. Blijven stemmen voor The Rocking Angels met L.O.V.E. en Joysi & Fabiënne met HOLIDAY!

Om op ons te stemmen moet je eerst een account aanmaken bij de AVRO, ‘t is zo gebeurd. Je krijgt geen lastige email alleen een bedankje dat je op ons hebt gestemd. Wij willen jullie alvast bedanken voor het stemmen!!


Joysi Olijhoek, Fabiënne Lamet, Zoë Granneman, Luca Janson, Stephanie Janson & Noura Benarsa