Wie heeft mijn zonnebril gevonden?

Wie heeft mijn zonnebril gevonden?

Donderdag 9 februari ben ik met 5 tennisvriendinnen op de Vogelplas gaan schaatsen. We kwamen daar om een uurtje of twee aan, de stoelen stonden klaar en de schaatsen gingen aan. Het ijs zag er mooi uit en daar gingen wij. Ik had mijn zonnebril van Lille in mijn blauw grijze koker gedaan en een van mijn vriendinnen zou die in mijn blauwe rugzak stoppen. Na heerlijk een paar uurtjes op het ijs gestaan op naar de warme chocolademelk. De schaatsen uit, maar waar is mijn zonnebril? Nee niet in mijn rugzak. Ja, wel in een rugzak maar helaas in een andere. Wil iedereen die donderdag 9 februari tussen 14.00 en 16.00 uur op de Vogelplas was en zijn blauwe rugzak bij 4 stoelen had neer gezet even kijken of hij daar een zonnebril in zit.

Het is een zonnebril op sterkte ik mis deze nu al.

Je kan mij bereiken op nummer 0651608921.

Alvast bedankt Lineke Vermaat