Info-avond SamenLoop voor Hoop in Stompwijk

Op vrijdag 24 februari vindt de eerste informatieavond over de SamenLoop voor Hoop Haaglanden in Stompwijk plaats. Dan zullen een aantal vrijwilligers van KWF Kankerbestrijding in het clubgebouw van de Blesruiters (Huyssitterweg 27A) uitleg geven aan alle belangstellenden over het hoe en waarom van de SamenLoop voor Hoop Haaglanden. Deze avond begint om 20.00 uur en iedereen is van harte welkom.

SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette die in het weekend van 9 en 10 juni 2012 georganiseerd wordt in het Groot Zijdepark bij Leidsenhage en die de voortdurende strijd tegen kanker symboliseert. Tijdens de SamenLoop krijgen (ex-)kankerpatiënten een verwendag aangeboden en vindt als het donker wordt de bijzondere Kaarsenceremonie plaats. Met het sponsorgeld dat de organisatie en de deelnemende teams verzamelen, wordt het wetenschappelijk onderzoek van KWF Kankerbestrijding gefinancierd.

Voor meer informatie over de SamenLoop voor Hoop:

www.samenloopvoorhoop.nl/haaglanden.