Koomertjes bedankt!!!!!!

koomertjesKoomertjes bedankt!

Als je een feest wilt laten slagen, moet je er met zijn allen voor gaan. Dat kun je aan de Koomertjes zeker wel overlaten. Het is ongelooflijk de hoeveelheid plezier die zij zelf uitstraalden en overbrachten aan anderen.

Daarom willen wij Jeugdprins Bart, Jeugdpage Joysi en de jeugdraadsleden Lennert, Roxanne, Mitch, Quinty, Falco, Kyra, David, Marit, Tonnie, Milou en Sharona bedanken voor hun enthousiasme tijdens alle activiteiten. We hebben een druk carnavalsseizoen gehad, maar de Koomertjes blijven gewoon Gaan(ders). Buiten de activiteiten in ons eigen dorp zijn we ook te gast geweest bij 3 andere carnavalsverenigingen (De Noortukkers in Noordwijk, De Gaapstokken in Lisse en De Volhouders in Berkel en Rodenrijs). Onze Koomers hebben daar laten zien dat zij echte Gaanders zijn. Dat we naar de andere carnavalsverenigingen konden hebben we uiteraard aan de ouders te danken die heen en weer hebben gereden. Daarom: Ouders jullie ook bedankt voor jullie inzet!

Verder hebben we ook een paar invallertjes gehad dit seizoen. Dankzij hen was onze jeugdraad iedere keer toch weer compleet. Dus invallertjes, jullie ook bedankt. Wij hebben enorm van de stralende kinderen genoten! Iedereen BEDANKT!                                           

Groetjes Maartje en Nicoline