Wijuk en Wouden

Wijk & Wouden nodigt u uit voor:

 Vroege Voorjaars Vogeltocht

Dwars door de Achthovener Polder, ten noorden van de Oude Rijn, loopt één van de boerenlandpaden van Wijk en Wouden. Ieder jaar zijn deze paden vanaf 15 maart t/m 15 juni gesloten wegens broedseizoen. Nog net voor sluiten wandelen we een deel van dit pad onder leiding van fervent vogelaar en IVN gids Jan Kuijt de polder in op zoek naar vroege voorjaars vogels.

We verzamelen op de boerderij van familie Valk, halverwege de wandeling laten we het Boerenlandpad links liggen en lopen we door de Hondsdijkse Polder terug naar Boerderij ‘Valk’ waar Arjan Roest werkzaam op de boerderij uitleg geeft over het reilen en zeilen op de boerderij.

Waar en wanneer?

Datum: Zaterdag 10 maart 2012

Tijd: 13.00 uur tot ± 16.00 uur

Start- en eindpunt: Boerderij Valk, Achthovenerweg 41A, 2351 AX Leiderdorp

Let op! Deze wandeling is 5 tot 6 kilometer, door het weiland, over hekken en loopplanken.

Aanmelden verplicht en vol = vol!

Aanmelden bij voorkeur via email: wvdgeest@gmail.com of telefonisch 071-5802010

Kosten

Voor leden van de VANL Wijk en Wouden is deelname gratis. Voor niet-leden vragen wij een bijdrage van € 3,- per persoon. Als u zich deze middag aanmeldt als burgerlid van Wijk en Wouden (15 euro per jaar), dan is de deelname eveneens gratis.