Live in Stompwijk

live in stompwijk

 

Aanstaande zaterdagavond opent het Dorpshuis om 20.00 uur de deuren weer voor een nieuwe editie van de bandavond Live In Stompwijk. Deze editie zal er opgetreden worden door:

SUFFIX 

 en

MAGGIE’S BOOKSHOP

Als eerste zal rond half 9 de Leidse band SUFFIX het podium betreden met hun melodieuze hardrock/metal. Deze band bestaat sinds 2005 in de huidige samenstelling en heeft in de regio menig prijs gewonnen bij verschillende bandwedstrijden. De band staat live als een huis, met sterk gitaarspel, een solide ritmesectie en een zanger die zowel het clean zingen, als powerfull screams  en grunts beheerst. Muziek en meer info over deze band kun je vinden op www.suffixband.com/

De 2e band van deze avond is MAGGIE’S BOOKSHOP uit Hengelo en zij zullen rond kwart voor 11 beginnen aan hun optreden voor het Stompwijkse publiek. De muziek van deze band is een mix van onder andere metal, hiphop, poëzie en funk. Het doet  een beetje denken aan Rage Against The Machine, alleen zijn de teksten van Maggie’s Bookshop persoonlijker, bijna poëzie en de muziek is bij vlagen ruiger en soms weer veel softer. Ook deze band heeft, mede door hun aanstekelijke podiumpresentatie, al menig bandwedstrijd in de prijzen afgesloten. Muziek en meer info over deze band kun je vinden op www.maggiesbookshop.com/

Kaarten zijn ook nu weer voor €3,– in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café de Gouden Leeuw (Ruud en José) en de COOP supermarkt in Stompwijken natuurlijk op de avond zelf aan de deur, zolang de voorraad strekt.

Het  laatste nieuws over Live In Stompwijk kun je altijd vinden op www.twitter.com/liveinstompwijk en www.facebook.com/liveinstompwijk

Live In Stompwijk wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds 1818